Jelenlegi hely

A Budaörs Handball rózsaszínben áll ki a mellrák ellen

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amikor világszerte milliók fognak össze a „Rózsaszín október“ kampány keretében annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, valamint az évenkénti szűrővizsgálatok fontosságára. A Budaörs Handball is a kampány mellé áll, hogy minél több emberhez eljusson a fő üzenet: a mellrák legtöbb esetben gyógyítható, csak időben kell diagnosztizálni!

2016. október 17., hétfő

Fiatal jobbátlövővel erősített a Budaörs Handball csapata. Maláti Dóra tízévesen Tolnán kezdte pályafutását, majd középiskolásként a Győri Audi ETO KC-hez került, ahol hamar megadatott neki a lehetőség, hogy edzőmérkőzésen próbálja ki magát a felnőttek között. Az elmúlt szezonban a Siófok junior és felnőtt csapatában játszott. A sportolóval 1+2 éves megállapodást kötött a klub.

A Budaörs Handball logója októberre rózsaszínre vált, valamint arra biztatják a klub játékosait, dolgozóit és a szurkolókat, hogy a közösségi felületükön cseréljék le ők is a profil- vagy borítóképüket a rózsaszín szalagos logóra, ezzel is segítve az üzenet terjedését. A csapat október 19-én a mellrák ellenes küzdelem hivatalos színében melegít és vonul a pályára a Kispesti NKK elleni Magyar Kupa mérkőzés előtt a városi sportcsarnokban.

A klub anyagilag is szeretné támogatni a Magyar Rákellenes Liga mellrákellenes tevékenységét, ezért úgy döntött, hogy árverést rendez: Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara mezére lehet majd licitálni, amelyeket a Ferencváros elleni szezonnyitó bajnoki mérkőzésén viseltek. Az értékes relikviákat a budaörsi csapat valamennyi tagja dedikálta új tulajdonosának. A kikiáltási ár mind a két mezre ötvenezer forint. A felajánlásokat a népszerű vatera.hu oldalon lehet megtenni október 10. és 31. között. A legtöbbet ajánló szerencséseknek a lányok személyesen adják át a mezeket a november 12-i hazai mérkőzésen.